пʼятниця, 22 січня 2016 р.

Переможець ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії
    21 січня 2016 року в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбувся III етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. Учасників олімпіади привітали: Волощук Наталія Іванівна, головний спеціаліст відділу спеціальної, позашкільної освіти та виховної роботи департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації; Шайнюк Юрій Чеславович, заступник директора Тернопільського ОКІППО; Кузишин Андрій Васильович, декан географічного факультету ТНПУ ім. В. Гнатюка, доцент, кандидат географічних  наук, голова журі; Вітенко Ігор Михайлович, методист з географії Тернопільського ОКІППО, кандидат географічних наук, голова оргкомітету олімпіади.

 
    Переможець ІІ етапу олімпіади - учениця 8 класу нашої школи Кулик Іринка, представляючи Теребовлянський район, взяла участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії і зайняла ІІІ місце. Вітаємо з перемогою!  


 
 Джерело інформації і фото: http://geoterno.blogspot.com
  

1 коментар:

  1. На верхньому фото треба убрати вертикальну темну дошку, яка призначена для написання на ній крейдою (мелом російською). Бо навіть при відсутності на ній надписів крейдою, люди, опинившись у стані підлості, показавши таке фото наївним дітям, або ослабленим наївним дорослим, можуть обманом заставити писати крейдою на ній, сказавши їм, що це безпечно для здоров'я, або не говорячи нічого, або навіть для прикладу пописАвши на ній. При цьому, самі такі люди, вони не будуть це робити любими способами, пишучи повільно, імітуючи поганий почерк. Будуть розповідати якісь історії біля дошки, не беручи крейду до рук, але ніколи не попередять про небезпеку інших.
    Або треба за допомогою програм редагування малюнків зробити з цієї дошки, дошку із надписом на як можна більшій кількості мов, який попереджує про небезпеку написання на дошці крейдою. Бо самі наївні можуть подумати, що безпечно - багато і швидко писати та стирати крейдою на дошці, яка вертикально висить.
    Але коли людина багато пише крейдою на такій дошці, далі швидко стирає написане і т.д. поступово через дихальні шляхи, ніс, рот та вуха її частки поступово засмічують організм і це небезпечно для здоров'я! Час і глибина засмічення залежить від дошки, крейди і ганчірки і, звичайно, від сумлінності, тобто від віри в те, що робиш дуже потрібне і корисне. Так от самі наївні вірять у це. Для таких наївних це в першу чергу і небезпечно, якщо їх не попередять про небезпеку ті, хто розуміє чи навіть підозрюючи це. І, при цьому, пишучи, а значить дихаючи крейдою, чи перебуваючи під дією інших харчових речовин та токсинів, які затуманюють свідомість, можна дійти до стану, в якому слухати і не розуміти слова чудової пісні Выстоим групи Грот. В ній і про медиа-геноцид і про побелевших белее инея і про затравленных. І слова медіа-геноцид, в силу вищенаведеного, в пісні можна замінити на меловый геноцид. І на крейдовий геноцид теж, якщо хтось російською не розуміє текст цієї пісні чи не слухає принципово. Щоб вони зацікавились, почувши ці слова українською.

    ВідповістиВидалити